elektroenergetika
ELEKTROENERGETIKA
VESTI

FIRME
BAZA EE

EE BLOG
DOGAĐAJI

FAKULTETI
KNJIGE

ČASOPISI
POSLOVI

LINKOVI
SISTEMI

ISTORIJATKako vlasnici i upravnici zgrada mogu da uštede električnu energiju uz EcoStruxure™ Energy Hub

Za upravnike objekata je od ključnog značaja da sagledavaju potrošnju energije i emisiju štetnih gasova u realnom vremenu, uzimajući u obzir da 40% globalne emisija CO2 potiče iz sektora zgradarstva. Međutim, ogroman deo elektro-opreme u zgradama nije digitalizovan, čime se ograničava vidljivost potrošnje energije i usklađenost sa standardima.

EcoStruxure™ Energy Hub pomaže pri rešavanju ovog problema tako što obezbeđuje uvid u potrošnju energije, troškove i performanse sistema i ujedno daje preporuke za uštedu energije - sve to u intuitivnom paketu koji se jednostavno instalira, konfiguriše i koristi. Schneider Electric EEH rešenje čini da upravljanje energijom bude jednostavno i bezbedno poput upravljanja ličnim finansijama, a sve to uz pomoć mobilne aplikacije.


EcoStruxure™ Energy Hub — Vizija za održivu budućnost

EcoStruxure™ Energy Hub, bezbedan i jednostavan IoT softver koji pojednostavljuje upravljanje i analizu potrošnje kod pametnih zgrada i objekata. Ovaj softver omogućava menadžerima objekata da automatski prikupljaju, skladište i vizualizuju podatke o upotrebi energije i istovremeno generišu izveštaje o potrošnji energije, bez obzira na to da li upravljaju jednim ili više objekata. EcoStruxure Energy Hub pruža jednostavno i isplativo zadovoljavanje vaših specifičnih potreba:
* Regulatorna energetska usklađenost i podizanje svesti pomaže vlasnicima zgrada na polju usklađenosti sa zakonom o energetici i uvidom u potrošnju energije podstiče energetski efikasno i održivo ponašanje. Takođe, podstiče odgovorno ponašanje prema energiji zakupaca putem pojednostavljenog prikaza potrošnje energije kod stanara, konfigurisanje naplate kao i generisanja izveštaja o računima.
* Praćenje energetskih performansi objekta, uz pomoć analitike, kako bi se stekao uvid u nivo rasipanja energije i potencijalna operativna poboljšanja, uključujući savete za uštedu energije.
* Energetska optimizacija pomaže organizacijama da pokrenu kontinuirano unapređenje u upotrebi energije u objektu bez potrebe za ulaganjem u skupe i sofisticirane sisteme za automatizaciju na samoj lokaciji.

Modularne pretplate EcoStruxure Energy Hub-a omogućavaju jednostavno i isplativo zadovoljavanje vaših specifičnih potreba:
1 Svest o energiji i usklađenost – steknite uvid u potrošnju energije kako biste brzo identifikovali prilike za brze uštede energije, dok se pridržavate uobičajenih zahteva u energetskim kodeksima zgrada.
2 Analiza energetske efikasnosti – analizirajte i primajte automatske uvide u potrošnju energije kako biste preduzeli akcije za smanjenje ili eliminaciju rasipanja energije. Adresirajte uobičajene uzročnike potrošnje energije kako biste poboljšali energetsku efikasnost u svojoj zgradi.
3 Naplaćivanje stanarima – kreirajte odgovornost za potrošnju energije kod stanara zgrade putem jednostavnog podešavanja potrošnje energije stanara, konfiguracije naplate i generisanja izveštaja o računima.
4 Električno nadgledanje i alarmiranje – nikada ne propustite ništa uz praćenje energetske infrastrukture u realnom vremenu sa obaveštenjima putem e-pošte ili mobilnog telefona.

Pogledajte primer Le Grand Monarque hotel&spa u Francuskoj koji trenutno koristi EcoStruxure™ Energy Hub, kako bi sektoru održavanja obezbedio jednostavne alate za upravljanje energijom, ali i osigurao standarde održivosti. Ovo rešenje hotelu pruža uvid u potrebe za energijom, beleži, reaguje i ubrzava rešavanje neposredih problema u ukupnoj potrošnji energije. Pročitajte ceo blog ovde.

Da saznate više o EcoStruxure™ Energy Hub softveru kliknite ovde.
Web Analytics