elektroenergetika
ELEKTROENERGETIKA
Elektroenergetske firme - pretraga po nazivu, gradu ili delatnosti Sajt EE postoji od 10.11.2006. godine, sa namerom da se sve informacije iz elektroenergetike, nadju na jednom mestu.

vesti dogadjaji knjige fakulteti poslovi firme baza elektro energeticara

ELEKTROENERGETSKE FIRME
pretraživanje po nazivu A B CĆČ DĐDz E F G H I J K L M N O P R T U V X Y W Q
pretraživanje po gradu   
pretraživanje po delatnosti   
Broj elektroenergetskih firmi na sajtu: 594
Firme možete pretraživati po nazivu, po gradu i po delatnosti.

Firme prijatelji našeg sajta su:


GE Grid Solutions Beograd-Stari grad
--- oprema-trgovina
Grid - resenja koja cine elektricne mreze pametnijimSIEMENS Beograd-Novi Beograd
--- oprema-trgovina
Siemens AG je globalni lider u oblasti elektronike i elektrotehnike. Siemens je prisutan u Srbiji od 1887. godine, a 1996. je osnovan Siemens d.o.o. Beograd sa ciljem da neposrednim delovanjem doprinese brzem oporavku i razvoju privrede. Delatnosti: oprema za proizvodnju elektricne energije - elektrane, oprema za prenos i distribuciju elektricne energije, industrijska automatizacija, proizvodnja i montaza generatora za vetro-elektrane - Subotica Large Drives Factory


Elektromreza Srbije Beograd-Stari grad
--- el. energija
Kontinuirano i sigurno pouzdano snabdevanje kupaca u Srbiji kvalitetnom električnom energijom, nediskriminatoran pristup prenosnom sistemu i tranzit po pravilima prekograničnog prometa električne energije


Elektroprivreda Srbije Beograd-Stari grad
--- el. energija
Proizvodnja električne energije; distribucija električne energije i upravljanje distributivnim sistemom; trgovina električnom energijom; proizvodnja, prerada i transport uglja; proizvodnja pare i tople vode u kombinovanim procesima; iskorićavanje i upotreba voda; trgovina na veliko čvrstim, tečnim i gasovitim gorivima i sličnim proizvodima metalima i metalnim rudama i ostala trgovina; usluge u rečnom i jezerskom saobraćaju; istraivanje i razvoj; projektovanje, izgradnja i odravanje energetskih, rudarskih i drugih objekata; projektovanje, izgradnja, odravanje i eksploatacija telekomunikacionih objekata i uređaja; inenjering.


Meris d.o.o. Beograd-Novi Beograd
--- oprema-trgovina
MERIS je generalni zastupnik, isporučilac i serviser proizvoda i programa sledećih firmi: Endress+Hauser, ERHARD, ITT FLYGT, LUTZ-JESCO, Cimbria Unigrain, SCHNEIDER i MANOTHERM. MERIS pruza inzenjering usluge iz oblasti merenja i automatizacije u procesima proizvodnje energije, prerade pitkih i otpadnih voda i regulacije i automatskog vodjenja drugih tehnoloskih procesa.


SEG Consulting doo Beograd-Vracar
--- konsalting
SEG Consulting je konsultantska kompanija osnovana 2005. godine, koja pruza sirok spektar usluga iz oblasti elektroenergetike na trzistu jugoistocne Evrope.
Neposredno iskustvo pruzanja strateskih konsultantskih usluga energetskim kompanijama. Nasa ekpertiza u kombinaciji sa sveobuhvatnim poznavanjem poslovanja energetskih kompanija nam omogucava donosenje preciznih odluka u vezi sa poslovnom strategijom. Nasi projektni timovi pristupaju slozenim energetskim problemima u cilju ostvarivanja kreativnih, sveobuhvatnih i najboljih mogucih resenja za elektroenergetske kompanije.

       
Web Analytics