elektroenergetika
ELEKTROENERGETIKA
VESTI

FIRME
BAZA EE

EE BLOG
DOGAĐAJI

FAKULTETI
KNJIGE

ČASOPISI
POSLOVI

LINKOVI
SISTEMI

ISTORIJAT
16 GODINA SAJTA WWW.ELEKTROENERGETIKA.INFO

Sajt postoji šesnaest godina, sa namerom da se sve informacije iz elektroenergetike, nadju na jednom mestu i da posetioce upoznamo sa električnom energijom, da predstavimo koliko je ona važna i neophodna, ali i da pokažemo šta je sve potrebno da se uradi da bi svi mi uživali u njenim blagodetima.

Na sajtu je moguće pročitati i pretraživati vesti iz naše struke iz Srbije, regiona i sveta. Takodje su predstavljeni dogadjaji (konferencije, seminari) kako kod nas tako i u svetu.

Predstavljene su stručne knjige domaćih i stranih autora.

Date su elektroenergetske zanimljivosti, kao i informacije o studiranju elektroenergetike u projektu budi student elektroenergetike.

Predstavljene su firme iz naše struke koje posluju kod nas i otvoreni oglasi za posao

Aktivna je i baza elektroenergetičara. Kolege koje se nalaze u bazi mogu da pretražuju bazu, da pronadju kolege sa kojima su studirali a izgubili kontakt, da pronadju nove prijatelje, poslovne partnere, novi posao, rešenja za stručne probleme...

Samo u poslednjoj godini, preneli smo preko 1000 vesti, obavestili vas o skoro 1000 otvorenih oglasa za posao za inženjere elektroenergetike i preko 100 dogadjaja, puno stručnih knjiga i mnogo informacija iz naše struke.

I NASTAVLJAMO I DALJE.

Samo u ovoj godini sajt je imao preko 300 000 poseta. Hvala vam na tome i nastavite da posećujete najinformativniji sajt o elektroenergetici.Web Analytics16 GODINA
192 MESECI
5840 DANA
140160 SATI
I NASTAVLJAMO I DALJE.