ELEKTROENERGETIKA
Sajt EE postoji od 10.11.2006. godine, sa namerom da se sve informacije iz elektroenergetike, nadju na jednom mestu.

Informacije o firmi

 

POSLOVI

   

Najnoviji poslovi :

17.03.2019 Ekošarna Aranđelovac
Elektroinženjer - Izvođač elektroinstalacionih radova
14.03.2019 BIMBO Beograd
Inženjer elektrotehnike
28.02.2019 Termovent Komerc Beograd
ODGOVORNI PROJEKTANT ELEKTROMOTORNIH POGONA
20.02.2019 Velesstroy Beograd
Elektroinženjer u grupi za: elektro radove / obradu tenderske dokumentacije / nabavku materijala (više izvršilaca)
21.02.2019 MK Fintel Wind Vršac
RUKOVODILAC VETROPARKA, RUKOVALAC VETROPARKA
10.03.2019 M Enterijer Beograd
Diplomirani inženjer elektrotehnike

 

Povezani poslovi :

21.02.2019 MK Fintel Wind Vršac
RUKOVODILAC VETROPARKA, RUKOVALAC VETROPARKA
6.1.2010 MK Fintel Wind
Projekt menadžera za obnovljive izvore energije


21.02.2019 - RUKOVODILAC VETROPARKA, RUKOVALAC VETROPARKA - MK Fintel Wind Vršac   NAZAD
MK Fintel Wind a.d. je već čitavu deceniju pionir u proizvodnji električne energije iz vetra na Balkanu i danas predstavlja najznačajnijeg nezavisnog proizvođača električne energije na energetskom tržištu Srbije.

Pozivamo Vas da se pridružite našem timu na poziciji:
RUKOVODILAC VETROPARKA
Mesto rada: Vršac

Opis posla:

Organizuje izradu godišnjeg plana i programa servisnog održavanja vetroparka u skladu s preporukama proizvođača pogona i opreme i prati njegovo sprovođenje kako bi se omogućila pogonska funkcionalnost proizvodnje i predaje električne energije u sistem.
Obezbeđuje da u radu vetroparka budu ispunjeni svi zahtevi iz relevantnih propisa, da bude obezbeđena dokumentacija izvedenog stanja i sve relevantne preporuke i uputstva za rad, da bude obezbeđena potrebna i atestirana izolaciona i zaštitna oprema, da budu obezbeđeni svi neophodni odgovarajući materijali i rezervni delovi.
Nadzire rad osoblja koje vrši manipulacije i remont vetroparka, daje odobrenja za rad osoblja i za kompanije koje rade specijalističke poslove u vetroparku, u svemu sprovodeći i primenjujući mere BZR, ZOP i zaštite životne sredine.
Obezbeđuje redovne obavezujuće, ali i preventivne preglede ovlašćenih kompanija i laboratorija i komunikaciju s inspekcijskim organima u skladu s postojećim propisima.
Planiranje isključenja i obezbeđenje beznaponskog stanja prilikom izvođenja radova na elementima vetroparka, kao i zbog radova na elementima EES u nadležnosti EMS AD (po potrebi);
Ostvaruje neophodnu komunikaciju sa operatorom prenosnog sistema u cilju postizanja maksimalne proizvodnje, organizuje i realizuje dostavljanje podataka operatoru prenosnog sistema koji se odnose na prognoze i ostvarenja raspoloživosti i plan proizvodnje na dnevnom i nedeljnom nivou, ostvaruje neophodnu komunikaciju sa Regionalnim dispečerskim centrom Beograd (RDC) i Nacionalnim dispečerskim centrom (NDC);
Ostvaruje neophodnu komunikaciju sa predstavnicima lokalne samouprave, sa lokalnom vatrogasnom jedinicom, lokalnom službom hitne pomoći i drugim organizacijama na lokalnom nivou;
Odgovoran je za pravilnu primenu utvrđenih metoda rada i stručnih tehnika, što uključuje i odgovornost za rukovođenje radom osoblja i službe u celini.

Uslovi:

Studije prvog ili drugog stepena (6 ili 7 nivo NOKS-a);
Prethodno radno iskustvo od najmanje 3 godine rada na poslovima tehničkog rukovođenja u objektima za proizvodnju, prenos ili distribuciju električne energije;
Poznavanje rada trafo stanice i SCADA sistema trafo stanice;
Poznavanje rada na računaru (MS Office, AutoCAD, itd.);
Poznavanje engleskog jezika;
Prednost imaju kandidati koji imaju položen stručni ispit za obavljanje poslova tehničkog rukovođenja, rukovanja i održavanja u objektima za proizvodnju, prenos i distribuciju električne energije.

Rok za konkurisanje: 21.02.2019.

vise informacija

RUKOVALAC VETROPARKA
Mesto rada: Vršac
Opis posla:

Organizuje izradu godišnjeg plana i programa servisnog održavanja dela pogona vetroparka u skladu s preporukama proizvođača pogona i opreme i njegovo sprovođenje kako bi se omogućila pogonska funkcionalnost proizvodnje i predaje električne energije.
Obezbeđuje da u radu vetroparka budu ispunjeni svi zahtevi iz relevantnih propisa, da bude obezbeđena dokumentacija izvedenog stanja i sve relevantne preporuke i uputstva za rad, da bude obezbeđena potrebna i atestirana izolaciona i zaštitna oprema, da budu upotrebljeni neophodni odgovarajući materijali i rezervni delovi.
Vrši manipulacije i remont vetroparka, uz odobrenje rukovodioca vetroparka, daje odobrenja za rad osoblja vetroparka u svemu sprovodeći i primenjujući mere BZR, ZOP i zaštite životne sredine.
Ostvaruje neophodnu komunikaciju sa dispečerom u cilju postizanja maksimalne produkcije i prenosa električne energije na bezbedan način, a u skladu sa preporukama.
Po odobrenju rukovodioca vetroparka obezbeđuje redovne obavezujuće, ali i preventivne, preglede ovlašćenih kompanija i laboratorija u skladu s postojećim propisima
Odgovoran je za pravilnu primenu utvrđenih metoda rada i stručnih tehnika.

Uslovi:

Stečeno srednje obrazovanje elektro, mašinske ili druge odgovarajuće tehničke struke;
Prethodno radno iskustvo od najmanje 2 godine rada na istim ili sličnim poslovima;
Poznavanje rada na računaru (MS Office);
Prednost imaju kandidati koji imaju položen stručni ispit za obavljanje poslova tehničkog rukovođenja, rukovanja i održavanja u objektima za proizvodnju, prenos i distribuciju električne energije.

Rok za konkurisanje: 21.02.2019.


vise informacija
 
   
Web Analytics